Palangiškiai dalyvavo  jaunųjų krepšininkų šventėje

Sausio 21 d. Kėdainių sporto arenoje vyko Lietuvos moksleivių krepšinio lygos (MKL) šventė „Taip krepšinį žaisti verta“, kuri dar vadinama lygos „Žvaigždžių diena“. Daugiau kaip 300 jaunųjų sportininkų iš visos Lietuvos demonstravo savo sugebėjimus įvairiose krepšinio rungtyse, o geriausieji lygos krepšininkai susikovė “Mėlynieji” prieš “Geltonuosius” varžybose.

„Mėlynųjų” rinktinėje žaidė palangiškė Laura Žurauskaitė (jaunių gr. Nr. 7), “Geltonųjų” – Rokas Jocys (vaikų gr. Nr. 1). Rungtynes rezultatu 102:93 laimėjo mėlynieji. Abi komandos įteikė prizą „Rimanto Kaukėno labdaros ir paramos fondo“  globojamai mergaitei Vitaurai

Gerai sekėsi  atskirų krepšinio žaidimų dalyviams. Itin didelio susidomėjimo sulaukusio „Karavano“ konkurse, tarp daugiau kaip 50 dalyvių, antrą vietą iškovojo Karolina Narvilaitė, o Kornelija Laukytė pateko į finalą. “Bauduko” konkurse į finalą taip pat pateko Dominyka Martinkutė. Negailėjo jėgų jaunieji krepšininkai dalyvaudami ir estafečių konkurse „Vienas už visus ir visi už vieną“, kur komandą sudarė po tris  skirtingo amžiaus komandos narius. 

Visus šventės dalyvius ir žiūrovus lydėjo puiki nuotaika, džiugino dalyvių dovanos. Krepšinio šventė nuteikė palangiškius dar atkakliau treniruotis ir siekti užsibrėžtų tikslų.

Šventėje dalyvavo Palangos sporto centro trenerių Daivos Mažionienės ir Regimanto Juškos ugdytiniai.

Skip to content