Iš Rygos tinklininkės parvežė Pergalės taurę

2024 m. birželio 8-9 dienomis Palangos Sporto centro – SK JŪRA mergaičių, gimusių 2010-2011 m., tinklinio komanda dalyvavo tarptautiniame tinklinio turnyre Rygoje VICTORY CUP 2024. Šiame turnyre dalyvavo 9-ios komandos iš Latvijos ir Lietuvos.
Mūsų mergaitės be pralaimėjimų sužaidė 4 rungtynes pogrupyje su pajėgiomis komandomis iš Jelgavos tinklinio mokyklos, Rygos-1 Tinklinio mokyklos, Vilniaus Sostinės Tauro sporto mokyklos bei Rygos-2 Tinklinio mokyklos.
Pusfinalyje palangiškės dar kartą įveikė Rygos-1 komandą.
Finale dėl 1-2 vietų susitiko dvi komandos iš Lietuvos. Palangos mergaitės nugalėjo Vilniaus Sostinės Tauro-2 komandą ir tapo turnyro nugalėtojomis. Mergaitės į Palangą parvežė turnyro organizatorių įsteigtą PERGALĖS taurę ir pirmos vietos medalius.  Geriausia komandos žaidėja šiame turnyre tapo Indrė Vambutaitė. 
Sveikiname komandą ir trenerę Dianą Mažeikę.
Labai dėkojame už kvietimą dalyvauti VICTORY CUP 2024 turnyre Latvijos Rygos tinklinio mokyklos trenerei Viktorijai Korbutai. 
Puiki turnyro organizacija, didelis dėmesys visiems žaidėjams ir treneriams leido pasijausti kaip didžiulėje tinklinio šventėje. 
 
 
Skip to content