Palangos tinklininkės-vicečempionės

    2018 m. gegužės 19-20 dienomis Jonavoje vyko Lietuvos „mini“ tinklinio mergaičių čempionato finalinės varžybos .Dalyvavo Vilniaus, Kauno, Šiaulių, Raseinių, Jonavos ir Palangos sporto centro mergaičių komandos. Viso čempionate dalyvavo 18 komandų.

    Finalinės varžybos buvo rimtas išbandymas mūsų jaunosioms tinklininkėms Gloriai Januševič, Marijai Kalis, Samantai Tomasaitei, Beatričei Juozilaitytei, Laurai Buivydaitei ir Skaistei Laucytei. Pirmąsias varžybas mergaitės žaidė su Šiaulių tinklininkėmis ir tik neženkliai setuose pralošdamos ( 25:23, 25:18) pralaimėjo rezultatu 2:0. Toliau laukė susitikimas su pajėgia Vilniaus komanda. Palangos tinklininkės pademonstravo įvairų ir ryžtingą žaidimą .Varžybas laimėjo rezultatu 2:0. Trumpos pertraukėlės metu komandos trenerė Irena Švanienė savo auklėtinėms nurodė gaires,  kaip tinkamai reikės žaisti su Kauno komandos mergaitėmis, kurios buvo pagrindinės palangiškių varžovės. Kaunietės turėjo aiškų ūgio pranašumą. Palangos sporto centro tinklininkės žaidė puikiai. Jos pademonstravo gerą techninį ir fizinį komandos pasiruošimą ir varžybas laimėjo rezultatu 2:0.

    Sekančią dieną mūsų tinklininkės įveikė Raseinių ir Jonavos komandas, nugalėdamos jas rezultatu 2:0. Jaunosios tinklininkės iškovojo 5 pergales iš 6 ir užėmė Lietuvos „mini“ tinklinio U-13 čempionate II-ą vietą. Komanda apdovanota II-os vietos laimėtojos taure, žaidėjos Gloria Januševič, Marija Kalis, Samanta Tomasaitė, Beatričė Juozilaitytė, Laura Buivydaitė, Skaistė Laucytė  ir trenerė Irena Švanienė II-os vietos laimėtojų medaliais. Geriausia komandos žaidėja Gloria Januševič apdovanota prizu. Džiugu, kad Palangoje tinklinis yra populiarus ir mėgiamas. O mūsų jaunosioms tinklininkėms norisi palinkėti dar ne kartą įrodyti, kad jos puikios žaidėjos ir vertos aukštesnės vietos. Sėkmės jums šaunuolės.

Skip to content